Vi holder sommerstengt fra 9.juli til 30.juli. God sommer!

Åpningstider:
Tirsdag-fredag 11-22 (kjøkkenet stenger 21)
Lørdag 13–22 (kjøkkenet stenger 21)
Søndag, mandag: Stengt

Løkketangen 10a, 1337 Sandvika
Tlf: 45 88 22 22

Om Caspars "Smørrebrød"

Gamle Sandvika

Caspars Smørrebrød ligger i særegne omgivelser på Løkketangen 10 i gamle Sandvika, rett vis a vis en historisk bygning fra 1880, som fra starten het Harreschous Hotel.

Huset skiftet navn, og her lå senere Sandvikas legendariske storstue Løkke Restaurant. Harreschou var for øvrig dansk, og således trekker vi linjer fra forgangen tid med vårt danskinspirerte spisekart.

Elven renner også forbi nedenfor, og med Løkke bro bare et steinkast unna. Den ble som mange vet foreviget av Claude Monet vinteren 1896, og det såkalte Monet huset er vår nærmeste nabo.

 

Litt retro 

Som navnet tilsier serverer vi smørbrød, men også rause, noen vil si-litt retro middagsretter.

Det er ingen hemmelighet at inspirasjonen til Caspars smørrebrød kommer fra den danske kro tradisjonen, der rugbrødet eller franskbrødet sjelden synes, siden mengden fristene pålegg topper brødskivene mange ganger høyden til brødet. Altså helt motsatt av grovbrødskive med brunost.

 

Klassikere

Her tar vi smørbrød på alvor. Flere typer sild, reker, som faktisk skrelles i huset, og roastbiff tilberedt under vår kjøkkensjefs kyndige blikk. Varme klassikere som «Pariserbøff» med rå eggeplomme, lun leverpostei og fritert rødspette med remulade er selvfølgelig også å finne på menyen, sammen med masse annet godt.

I Caspars Smørrebrød dyrker vi den gode atmosfære og kjærligheten til god mat og godt drikke. 

«Hipp hipp hurra!» er vårt motto. 

 

Middag fra klokken 11

Caspars Smørrebrød har samme meny i hele åpningstiden, slik at også middagsrettene serveres fra vi åpner klokken 11.00

 

Restauranten er søsterbedrift av Restaurant Caspar på Rådhustorget, og bærer navnet til Sandvikas store entreprenør og velgjører Caspar Donato Brambani. Han fortjener i høyeste grad en smørbrødrestaurant.