Åpningstider:
Fred, tirs, ons, tors: 11–22
Lørdag 13–22
(Kjøkkenet  stenger 21.00 alle dager)
Søndag, mandag: Stengt
Rådhutorget 3, 1337 Sandvika
Tlf:+47 67 54 82 33

Velkommen

For en god kaffe, en god lunch, noe varmt å drikke, eller en god middag.

God stemning og gode smaker

Caspar?

Om Restaurant Caspar

Restaurant Caspar skal være et sted alle føler seg hjemme med sin uformelle og vennlige stemning.

Maten vår er ærlig, laget helt fra bunnen av. Og den er inspirert av det italienske kjøkken. Pizzaen er bakt i steinovnen vår på tynne, crispy bunner, pastaen er på italiensk vis og à la carte menyen er rik med mange spennende smaker.

Kom innom for en morgenkaffe, en god lunch, noe varmt å drikke på vei hjem eller en god middag med venner, kolleger eller familie. Og gå ikke glipp av sommerpulsen i bakgården med konserter og kulturarrangementer.

 

Restaurant Caspar ligger i en gammel bygård tegnet av Magnus Poulsson i hjertet av Sandvika – men vi har vunnet hjerter langt utenfor kommunegrensen.

Bakgården

Bakgården er Sandvikas skjulte oase, og Restaurant Caspars uteservering fra mai til september.

Vinbaren

«Vinbaren», vårt eksklusive «Chambre Separée»
Dette er, som navnet sier, et rom med egen bar, og er siden 2022 Restaurant Caspars mest populære selskapslokale. Her kan man være helt for seg selv, med egen servitør eller barkeeper for ulike samlinger av familie, kolleger eller venner. Her feires runde tall, julebord, sommerfester, konfirmasjoner eller firmafester, og noen ganger har vi gleden av å huse nygifte med venner og familie etter borgerlig vielse i Rådhuset vis a vis.
 Kort sagt: Et rom for mange anledninger. 
Vinbaren har lerret og prosjektor, og er perfekt som møterom for næringslivet. 
Rommet har inngang fra Rådhustorget, men også gjennomgang til Bakgården, der man kan disponere en egen liten avdeling utendørs. 
Vinbaren har ikke a la carte, men bestilles spesielt fra Restaurant Caspars rikholdige selskapsmeny.


Kapasitet: Opptil 40 personer.

Selskap

Skal du arrangere selskap har vi mange muligheter for skreddersydde løsninger for deg og dine.
Hovedrommet vårt rommer ca. 50 personer, og «Lille caspar», som er rommet ved siden av, rommer like mange. Lei en av dem eller begge.
På sommerstid økes kapasiteten betydelig, da vi kan dekke til ca. 60 under tak på terrassen.
Dessuten har vi vinbaren som Chambre Separée  opptil 40 personer, og hele bakgården opptil 300 personer. 

Catering

Servér den gode maten fra Restaurant Caspar der du bor, jobber eller samler mennesker til selskap. Vi har en fantastisk tapasmeny og leverer maten der du ønsker.

Caspar Brambani

Restaurant Caspar bærer navnet til Sandvikas store velgjører, Caspar Donato Brambani, fabrikkeier i andre halvdel av 1800-tallet. Han skapte arbeidsplasser, etablerte sykekasse, satt opp gatelys og var en velgjører i sin tid. Vi på Caspar er fascinert av Brambani. Han skapte en bedre hverdag for mange. Og han hadde italienske røtter. Det skulle bare mangle at det ikke setter spor på menyen vår.

Kaffe

Vi har innlemmet Sandvikas eldste spesialbutikk i lokalene våre, Sverre Rønnings kaffe- og teforretning. Varemerket hans het Mokkaspiss, i dag er den vår spesialblanding. Utvalget av te og spesialkaffe er like stort hos oss som det var hos Rønning. Som middagsgjest gir vi deg 10% rabatt på kaffe og te i løsvekt.

Bordbestilling

Send oss en mail, enten du vil bestille bord, arrangere selskap, catering eller annet du har på hjertet. Vi svarer deg så fort vi kan!
NB! Gjelder bordbestilling samme dag, send sms til  +47 99 44 66 33 eller ring tlf: +47 67 54 82 33